duminică, 29 iulie 2012

IMPORTANT !

MECIUL AMICAL CU ECHIPA MINERUL DOGNECEA ,CARE TREBUIA SA SE DESFASOARE AZI , DUMINICA , 29 IULIE 2012 ,  LA VALIUG , S-A ANULAT DIN DIFERITE MOTIVE.
CONDUCERILE CELOR DOUA ECHIPE VOR REPROGRAMA PARTIDA LA O ALTA DATA .

vineri, 27 iulie 2012

CONDUCEREA ECHIPEI NOASTRE ESTE IN TRATATIVE CU MAI MULTE CLUBURI DIN LIGA A IV-a !

In aceste zile , purtam mai multe discutii cu mai multe cluburi  pentru urmatorii jucatori , in vederea prelungirii imprumutului la Semenicul Valiug :
Muntean Razvan ( Csm Scolar Resita )
Jivan Roland ( Csm Scolar Resita )
Stanciu Nicolae ( Gloria Resita )
Cosmin Helmuth ( Gloria Resita )
Solga Ion ( Metalul Bocsa )

joi, 26 iulie 2012

SEMNE BUNE PENTRU ECHIPA DE FOTBAL !

IERI , LA SEDIUL PRIMARIEI DIN VALIUG , A AVUT SEDINTA DINTRE CONDUCEREA ECHIPEI DE FOTBAL , PRIMARUL COMUNEI VALIUG SI UN POTENTIAL INVESTITOR LA ECHIPA SEMENICUL VALIUG .
DUPA DOUA ORE DE DISCUTII , SE PARE CA SUNTEM PE UN DRUM BUN SI IN CURAND VOM PUTEA SPERA CA VOM DEVENII O ECHIPA CU PRETENTII .
SAMBATA , LA ORA 18 VOM AVEA O NOUA RUNDA DE DISCUTII , TOT PE SEAMA ECHIPEI DE FOTBAL . 
CONDUCEREA ECHIPEI NOASTRE VA INCERCA IN SCURT TIMP SA MAI FACA CATEVA TRANSFERURI CU CATIVA JUCATORI DE VALOARE DIN LIGA A IV-a . 

miercuri, 25 iulie 2012

Azi , la Primaria Valiug , sedinta pe teme fotbalistice intre conducerea echipei de fotbal si reprezentantii Primariei Valiug

Incepand cu ora 19.30 ,la sediul Primariei Valiug , va avea loc intalnirea dintre conducerea echipei Semenicul Valiug  si primarul Sorin Blaga , pe tema viitorului echipei noastre de fotbal.
Deasemenea , va fi prezent si un potential sponsor al echipei , care va prezenta un plan de viitor pentru echipa Semenicul Valiug.
O sa va tinem la curent cu noutatile !

Marţi, 24 iulie 2012, a avut loc la Reşiţa, Adunarea Generală Extraordinară a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin


Dupa sedinta de ieri , am retinut faptul ca 7 echipe din liga a IV-a ( din cele prezente la sedinta ) nu pot alinia echipe de juniori la startul noii editii a campionatului , printre  care si Semenicul Valiug.
Principalul motiv este lipsa copiilor pasionati de fotbal din localitatile respective ( vezi cazul Valiug , Lupac , Clocotici , Racasdia etc…) si mai ales varsta copiilor ,care trebuie sa fie intre 14 si 18 ani .
Se stie , anul trecut in campionatul de juniori ,  Semenicul Valiug a fost reprezentata de  echipa de juniori  a clubului  Gloria Resita , care ,din acest an  va face parte si ea din liga a IV-a Caras-Severin , in urma retrogradarii din liga a III-a. De aceea , juniorii echipei  Gloria , vor evolua din acest an pentru Gloria Resita , iar din acest motiv Semenicul Valiug nu mai poate avea  echipa in campionatul de juniori .
Din acest  punct de vedere , presedintele echipei noastre , domnul Adi Tiuch a intocmit o adresa catre presedintele AJFCS , domnul Ristache si comisiei de organizare a campionatului , care vor  analiza acest caz si vor  lua in zilele urmatoare o hotarare.
O sa va tinem la curent cu informatii despre acest subiect.
Un alt lucru important care s-a discutat la sedinta ,a fost data inceperii campionatului Ligii a IV-a.
A fost propusa  data de 18 August  , urmand ca o hotarare clara in acest sens  , sa aiba loc in data de 9 august , atunci cand va avea loc  sedinta tehnica  cu reprezentantii tuturor echipelor din ligile a IV-a si a V-a .
Tot atunci se va stabilii programul  campionatului editiei 2012 – 2013 .
Va mai informam si faptul ca , domnul Adrian Ciocan, reprezentantul echipei Gloria Reşiţa la şedinţă,  a fost ales şi reprezentantul echipelor de liga a IV-a în Comitetul Executiv al AJFCS, de către delegaţii înscrişi în campionatul judeţean Liga a IV-a Caraş-Severin.

marți, 24 iulie 2012

Azi , are loc la Resita , Adunarea Generală Extraordinară a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş Severin


 Marţi, 24.07.2012, de la ora 11:00, la restaurantul "Capitol" din Reşiţa va avea loc Adunarea Generală Extraordinară a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş Severin, cu următoatea ordine de zi:
   1. Modificarea Statutului AJF CS în concordanţă cu recomandările FRF;
   2. Alegerea reprezentantului echipelor de Liga a IV-a în  în Comitetul Executiv .
Echipa Semenicul Valiug va fi reprezentata de presedintele echipei noastre , domnul Adi Tiuch.
                                                                                         

Echipele care vor forma liga a IV-a Caras - Severin in sezonul 2012 - 2013 :


Urmare a disputării jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a şi respectiv Liga a IV-a, vă prezentam  lista echipelor care sunt aşteptate să se înscrie în campionatul Ligii a IV-a, ediţia 2012 - 2013:
1. CS Gloria Reşiţa
2. AS Voinţa Lupac
3. FCS Bistra Glimboca
4. AS Metalul Bocşa
5. AS Berzasca
6. AS Nera Bozovici
7. CS Metalul Oţelu Roşu
8. AS Minerul Anina
9. AS Oraviţa
10. FC Moldoforest Moldova Nouă
11. AS Semenicul Văliug
12. AS Timişul Slatina Timiş
13. AS Prolaz Karaşevo
14. AS Hercules Băile Herculane
15. AS Rapid Buchin
16. AS Croaţia Clocotici
17. AS Voinţa Răcăşdia
18. AS Hidrocon Marga
     Până la data de 25.07.2012, echipele mai sus menţionate au obligaţia de a depune cererea de înscriere în campionatul Ligii a IV-a la secretariatul AJF, în caz contrar locurile acestor echipe în Liga a IV-a devin vacante, iar Comitetul Executiv al AJF va decide ocuparea sau nu a acestor locuri de către alte echipe.
     Reamintim echipelor că pentru a putea participa în Liga a IV-a trebuie să îndeplinească cumulutativ următoarele condiţii principale:
       - să deţină în calitate de proprietar, coproprietar, chiriaş sau în folosinţă un teren omologabil pentru Liga a IV-a;
      - să participe cu echipa de juniori A1 în campionat;
      - să-şi achite toate restanţele financiare faţă de AJF;

duminică, 22 iulie 2012

VACANTA SPORTIVA SE APROPIE DE SFARSIT !

INCEPAND DE SAPTAMANA VIITOARE  , BLOGUL OFICIAL AL ECHIPEI DE FOTBAL SEMENICUL VALIUG ISI VA RELUA ACTIVITATEA !