marți, 31 mai 2011

Hotărâri ale Comisiei de Disciplină - 30.05.2011.

Echipa AS RECOLTA BERZOVIA - pierderea jocurilor cu AS Voinţa Lupac (seniori şi juniori) cu 3-0 conform hotărârii comisiei de disciplină din 24.05.2011. 
Deoarece echipa AS RECOLTA BERZOVIA  nu a fost programată pentru a doua oară, echipa este exclusă din campionat, retrogradată în eşalonul inferior (liga a V-a) şi va pierde cu 3-0 jocurile pe care le mai avea de disputat.

AS RAMNA ARE BLOG PROPRIU !

INFORMATII DESPRE ECHIPA A.S. RAMNA  , PUTETI GASII LA ADRESA :
http://asramna.wordpress.com/

NOUTATI LA SEMENICUL VALIUG :

LA MECIUL DE MAINE CU STARIGRAD CARASOVA , VOR LIPSI  URMATORII JUCATORI :IONUT MATEI , IULIAN MUNTEAN ( INVOITI ) SI ADI BIRLEANU ( ACCIDENTAT )

ECHIPA PROBABILA PENTRU MECIUL CU STARIGRAD CARASOVA :

Ce echipe intră în competitiile europene daca vor retrograda Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa

Echipa FC Vaslui va participa în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Gaz Metan Mediaş va evolua în preliminariile Ligii Europa, iar Sportul Studenţesc va juca şi în sezonul viitor al Ligii I, după ce FC Timişoara şi Gloria Bistriţa nu au primit licenţa pentru sezonul 2011-2012.

Tabloul complet al formaţiilor româneşti în cupele europene este următorul:
Liga Campionilor: Oţelul Galaţi (grupe), FC Vaslui (turul trei preliminar);
Liga Europa: Rapid Bucureşti şi Steaua Bucureşti (play-off), Dinamo Bucureşti (turul trei preliminar), Gaz Metan Mediaş (turul doi preliminar).
Echipa Sportul Studenţesc va evolua şi în sezonul viitor al Ligii I, după ce nici Victoria Brăneşti, Universitatea Craiova şi Unirea Urziceni nu au primit licenţă, iar cel de-al doilea loc rămas liber va reveni unei formaţii din Liga a II-a. Din eşalonul secund au promovat Ceahlăul Piatra Neamţ şi Concordia Chiajna din Seria I, în timp ce în Seria a II-a lupta pentru accederea în Liga I se duce între Petrolul Ploieşti, FC Bihor şi CS Mioveni.
Vicecampioana Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa, locul 15, nu au primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I, aceeaşi decizie fiind luată şi în cazul Universităţii Craiova, a anunţat, marţi, preşedintele Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a Cluburilor, Mihai Alexandru Micu.
FC Timişoara nu a primit licenţa pentru datorii la bugetul statului şi faţă de clubul Benfica Lisabona din transferul fundaşului Laszlo Sepsi, în timp ce Gloria Bistriţa pentru datorii la buget.
Cele două cluburi primiseră licenţa din partea comisiei de primă instanţă, dar directorul de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a făcut apel. Craiova nu a primit licenţa din cauza datoriilor şi a făcut apel la această decize.
În schimb, cluburile Oţelul Galaţi, FC Vaslui, Rapid, Steaua, Dinamo, Astra Ploieşti, FC Braşov, Pandurii Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaş, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş şi CFR Cluj au primit licenţa pentru Liga I.
Victoria Brăneşti, care nu a făcut apel, nu a primit licenţa, în timp ce Unirea Urziceni nu a depus dosarul de licenţiere.
sursa : Mediafax

Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa nu au primit licenţa pentru Liga I

Vicecampioana FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, locul 15, nu au primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I, aceeaşi decizie fiind luată şi în cazul Universităţii Craiova, a anunţat, marţi, preşedintele Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a Cluburilor, Mihai Alexandru Micu.

FC Timişoara nu a primit licenţa pentru datorii la bugetul statului şi faţă de clubul Benfica Lisabona din transferul fundaşului Laszlo Sepsi, în timp ce Gloria Bistriţa pentru datorii la buget.
Cele două cluburi au primit licenţa din partea comisiei de primă instanţă, dar directorul de licenţiere din cadrul FRF a făcut apel. Potrivit lui Duru,Craiova nu a primit licenţa "din cauza datoriilor restante către angajaţi şi bugetul statului şi pentru încălcarea articolului 11 privind calitatea de membru afiliat la FRF" şi a făcut apel la această decize.
Duru a explicat că a făcut apel la decizia comisiei de primă instanţă deoarece FC Timişoara nu a prezentat un document de la organul fiscal competent din care să rezulte compensarea datoriilor către bugetul de stat.
"Prin divizarea parţială a clubului şi desprinderea din patrimoniu acestuia a obligaţiilor financiare restante la bugetul consolidat al statului la data de 31 decembrie 2010 în scopul compensării acestora cu TVA de recuperat, creanţă divizată din patrimoniul BkP Management&Invest Grup SA, iar din cele două divizări alcătuindu-se o nouă societate BkP&Faber SA, clubul trebuia să dovedească că datoriile financiare restante la 31 dec 2010 către bugetul consolidat al statului nu mai sunt restante prin compensare în cazul noii societăţii BkP&Faber SA la termenul limită 31 martie 2011. Decizia de exceptare a UEFA din data de 6 mai 2011 este de acceptare cu condiţia ca documentele justificative prezentate de soliciatntul de licenţă să arate că s-a efectuat compensarea până la 31 martie 2011. Decizia de compensare sau nota de compensare emisă de organul fiscal competent nu a fost prezentată de FC Timişoara", a explicat Duru.
Potrivit dircetorului de licenţiere, FC Timişoara nu a putut face dovada unui acord cu clubul Benfica Lisabona de amânarea a unei datorii din cadrul transferului fundaşului Laszlo Spesi.
"De asemenea litigiul deschis de FC Timişoara împotriva clubului Benfica Lisabona în legătură cu transferul jucătorului Laszlo Sepsi de la Benfica Lisabona la Timişoara a fost iniţiat numai cu scopul de a se eluda termenul de 31 martrie 2011 pentru a se câştiga timp şi a se înregistra ca nerestantă datoria către acest club, fapt dovedit că a fost declarat la o comisie a FRF care nu este competentă să judece un transfer internaţional de jucători şi a unui draft de acord de amânare la plată cu clubul Benfica Lisabona datat mai 2001 care nu a fost semnat de clubul Benfica, ci doar de Timişoara. În aceste condiţii, noi - eu şi expertul finaciar - am stabilit că sunt motive pentru a apela decizia comisiei de primă instanţă privid acordarea licenţei clubului FC Timişoara", a mai spus Duru.
Gloria nu a primit licenţa tot din cauza datoriilor la bugetul de stat. "În cazul clubului Gloria Bistriţa, litigiul deschis de club împotriva organului fiscal competent a fost făcut în scopul de a se înregistra ca nerestantă datoria către stat, deoarece clubul contestă datoria întreagă, deşi o parte din această sumă fusese achitată până la 31 martie 2011. Noi am considerat că şi în acest caz comisia de primă instanţă nu a respectat regulamentul de licenţiere", a adăugat oficialul FRF.
Conform unor surse din cadrul FRF, FC Timişoara şi Gloria Bistriţa ar putea rămâne în prima ligă dacă membrii Comitetului Executiv al FRF, care au atribuţii în acest sens, vor acorda o excepţie, însă timişorenii nu vor putea participa în cupele europene.
În schimb, cluburile Oţelul Galaţi, FC Vaslui, Rapid, Steaua, Dinamo, Astra Ploieşti, FC Braşov, Pandurii Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaş, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş şi CFR Cluj au primit licenţa pentru Liga I.
Victoria Brăneşti, care nu a făcut apel, nu a primit licenţa, în timp ce Unirea Urziceni nu a depus dosarul de licenţiere. Ambele echipe şi Universitatea Craiova erau deja retrogradate în urma locurilor ocupate la finalul Ligii I.
sursa : Mediafax

luni, 30 mai 2011

URMATORUL MECI PENTRU SEMENICUL VALIUG , VA AVEA LOC PESTE 2 ZILE !

MIERCURI , 1 IUNIE 2011 ,  DE LA ORA 18 ,PE VALIUG ARENA :
SEMENICUL VALIUG - STARIGRAD CARASOVA

REZULTATE COMPLETE ETAPA 23-a :

RAMNA - SEMENICUL VALIUG 1 - 4
OCNA DE FIER  - DOGNECEA   1- 3
CARASOVA - TIROL 3 - 0  ( FARA JOC )
GHERTENIS - CLOCOTICI 0 - 3 ( FARA JOC )
RACASDIA - SOSDEA 9 - 0

CLASAMENT DUPA 23 DE ETAPE , LIGA 5-a , CARAS- SEVERIN , SERIA RESITA :

1. SEMENICUL VALIUG 20.18.1.1. 75 - 19  55P  +28
2. DOGNECEA 20.14.0.6. 73 - 44 42P  +12
3. MAURENI 19.13.2.4. 61 - 27 41P  +11
4. RACASDIA  19.12.1.6. 58 - 23  37P  +7
5. CARASOVA 19.11.3.5. 48 - 30  36P  +6
6. CLOCOTICI  19.7.4.8. 36 - 51  25P  -5
7. RAFNIC  19.6.6.7.  29 - 33  24P  -3
8. SOSDEA 20. 7.1.12. 33 - 49 22P  -8
9. RAMNA 19. 6.3.10. 39 - 46  21P  -9
10. TIROL 19.4.2.13. 24 - 70 14P  -13
11. OCNA DE FIER 20.3.3.14.  24 - 62  12P  -18
12. GHERTENIS  19.1.2.16.  11 - 57 5P   -22

FOTO 2 , DE LA MECIUL AS RAMNA - SEMENICUL VALIUG 1 - 4 ( 1 - 2 )

















VALIUG ARENA , IN CONSTRUCTIE ...

28 MAI 2011 :



CLIPE DE NEUITAT : SEMENICUL VALIUG A SARBATORIT PROMOVAREA IN LIGA A IV-a CHIAR PE VALIUG ARENA !

HORA BUCURIEI PE VALIUG ARENA !  
DUMINICA 22 MAI 2011 !
CEA MAI IMPORTANTA ZI DIN PUNCT DE VEDERE SPORTIV PENTRU COMUNA VALIUG  !
IATA CUM AU SARBATORIT ALB - VIOLETII PROMOVAREA ! ( 5 )